Monday, April 07, 2008

Budapest ZOO

Gondoltuk, itt az ideje, hogy Johanna is megismerkedjen egy picit azokkal az állatokkal, amiknek a nevét már kívülről fújja, és szeret! Nagy is volt az öröm! Vasárnap szüleimmel együtt ellátogattunk az Állatkertbe Budapestre! A parkolás az nagy művészet volt, persze... de azért megérte! Képek is jönnek még majd! Egyelőre itt ez a vidiJÓ!

Felsőtengelic, Hotel Orchidea















30. születésnapomra Évitől egy wellness/termál/horgászós hétvégét kaptam Felsőtengelicen. Ez Tolna megyében van, és a növény-állatvilág egyszerűen mesés! Különleges madarak, két tó, és egy nagyon jó hotel várt szombaton. Amíg a szobát el lehetett foglalni, picit kimentünk horgászni, és kb. 6. dobásra jött egy olyan 40 cm körüli csuka! Fenéken vontattam a gumihalat, imitálva a lent élelmet kereső halacskákat. Aztán, mikor már majdnem kivettem a vízből, elakadt, de éreztem, hogy megy ide-oda. Évi hozta a merítőt, és egy gyönyörű színekben pompázó éhes csuka-fi érkezett! Lököm a képet is. A szállásunk félpanziós volt, de nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Belinkeltem a honlap címét is, illetve itt van néhány saját kép!

Saturday, April 05, 2008

30 éves lettem...


Para egy szál se, sőt, egyáltalán! A szülinapi ajándékomról csak vasárnap tudok beszámolni - képekkel egyetemben, természetesen!