Sunday, February 07, 2010

Johi, apa és barátunk Kupás Péter művei a falon!

Az utóbbi fél évben nagyon sokat festünk Johannával, több garnitúra festéket elhasználtunk már, egyik kedvenc játéka. Érdekes, hogy inkább szeret a színekkel játszani, mint sem formákat, standard alakzatokat leképezni. Persze, közben nekem is (G - de Évivel is szokott, csak ezt most én írom) festenem kell, mert ez közös játék! Ezért úgy határoztam, hogy párat felhasználok Johanna falának kicsinosításához! Íme: (A Besenyős plakát persze kötelező + van néhány igazi műalkotás is a falon, Kupás Péter barátom jóvoltából! ;-) )


Johanna a szánkón + a havas DunaNEWyork







RUDAS Szalagavató 2010

Az idei szalagavató annyival volt különlegesebb, hogy unokatestvérem, Dani is "megszalagozódott"! Mindkét jó kinézetű fiatalember az unokatestvérem. Egyébként, a szokásos "Operabálos" megjelenés volt jellemző a lányokra, pár képet be is teszek:














PIROSKA / LITTLE RED RIDING HOOD

Johanna piroska szeretne lenni idén FARSANGkor. Reméljük, eljutunk odáig, ugyanis ő is és én is nagyon kutyául vagyunk. Takonykór, köhögési rohamok, Johinak meg még egy kötőhártya gyulladás is, amit a múltkori KÉTÓRÁS dokinál való várakozásnak köszönhetünk. (ugyanis aznap nem rendelt Kemény doki, így nem lehetett bejelentkezni). Így nézne ki: