Sunday, January 13, 2008

Szép volt, Ági!


Kovács Ági sulis korom (főleg késő gimi + egyetem) kedvenc sportolója volt; ezzel a képpel és videoval tisztelgek az eredményei előtt most, hogy Olimpián már nem vesz részt. A kedvenc úszóim persze Darnyi Tamás és Egerszegi Krisztina voltak, de mikor ők visszavonultak, sajnos Magyarországon nem nagyon volt még Internet. Ők az abszolút kedvencek maradnak ettől függetlenül!
Természetesen Knézy Jenőre is szeretettel emlékezünk!




3 comments:

SKata said...

Gábor,olvastam,hogy csináltál slideshow-t.Én is,már többször,de gondom van vele,mert ismétli a képeket,mielőtt a végére érne!Nem tudod,ez mér van?Nem kattintok,csak egyszer egy képre,szóval nem értem!
Köszi előre is,ha tudsz segíteni!Kata

Wildbob said...

nincs skype-od vagy MSN-ed, hogy meg tudjuk beszélni? mert így sokáig tarthat, mire átbeszéljük, bár annyira nem bonyolult. Nekem is csinált ilyet először.
A lényeg, hogy miután feltöltötted Picasa-ra az albumot, utána próbáld meg frissíteni te magad a linket. Ha ez nem megy, akkor MSN-en vagy Skype-on meg tudjuk beszélni, mert van egy alternatív megoldás, amivel én megcsináltam! MSN: gabor_jermann@freemail.hu
Skype: futuremann
ha van valamelyik, akkor ott tudunk chaten beszélni! Pussz nektek!

SKata said...

Na,kicsit szőke vagyok,nézd el nekem:))))!Szóval mi a blogterre rakjuk fel a képeket.Mi az a picasa?És ha megvan a link,akkor a mozilla firefoxos net fejlécén szereplő kék félkör-nyíllal frissítsek:))))?Vagy mi:)))?Akkor nem fog elveszni a cucc?Jajjaj,nemsokára lesznek új képek,akkor kipróbálom!