Sunday, January 29, 2006

2 HETI HÍRADÓ

Szörnyű, hogy két hét után jutok ide a blog-ra írni. Egyszerűen annyi a munka, meg a rohangálás, hogy már nincs erőm nekiülni írni. Jogos kérdés: akkor meg minek. Mert mindezek ellenére látom értelmét. :D

Azóta volt még egy próba Pesten, és összehoztuk egyik számunk "kopasz" változatát - amiben nincs ének, csak az alap. Nekem így ének nélkül is tetszik! Lassanként meglesz egy demo anyag, aztán irány a stúdió. Persze, addig a hangszerelést is meg kéne csinálni. Meglesz.

A suliban befejeződött a félévzárás, már a felvételi is lement - SZOMBAT délelőtt, óriási élmény volt bemenni... Mindegy, a lényeg, hogy ezen is túlvagyunk.

Múlt vasárnap volt itt Bakó Zoli, a Golgotából, hogy elmondja, nem lesz innentől szerdánként alkalom az MMK-ban. Na mindegy. Viszont lesz helyette valami házi összeröffenéses imaalkalom péntekenként.

Pénteken szalagavató volt, és a moziban lévő műsor és tűzés után a Havannába mentek át a fiatalok meg néhány tanár meg szülők a nyitótáncra, aztán hajnali négyig buli!
A műsor próbája elég érdekes volt, mondjuk, túlságosan nem kommentálnám, viszont megint meggyőződhettem arról, hogy Csicsova Feri egy zseni (a hangtechnikus, szintén a suliba járt). Thomkával mi is szerepeltünk - gitáron kísértünk egy kórust, meg Mirjamot (Ádám unokatesóm barátnője, 10 B-s), akik a tavalyi Megasztáros Búcsúdalt nyomták el.
Képeket is csináltunk, amint föltettem Netre őket, már adom is a linket!

Tegnap itt voltak anyósomék, és picit babáztak, meg hoztak - mint mindig - RENGETEG kaját! Örültünk is neki, tiszta a'la carte (vagy hogy írják) volt este a kaja. Bármit ehettünk, szinte minden volt. Még Tomit (Lapu) is meghívtuk hétfőre kajálni.

Johannáról külön írok!

No comments: