Sunday, January 15, 2006

próba Pesten, satöbbi

Na, Johanna pont kiabál, és az éjszakát is sikerült egész PROBLÉMÁSAN átnyüglődnie, úgyhogy Évi nem sokat aludt... Mostanában ez a mániája. 2x-3x felkel egy éjszaka. Nem tudom, mi ez a "visszafejlődés" (nyilván nem az, de hadd hívjam annak), már majdnem az egész éjszakákat átaludta. Most megint "back to the roots."

Szerdán Pesten voltam próbán, elég izgalmas volt, kidolgoztunk egy számot, ill. egy másiknak is nekiálltunk - viszonylag jó tempónak mondható ez. Majd meglátjuk, mi keveredik ki belőle.

Tegnap csocsózni is elmentünk, addig anyukám vigyázott Johannára. Lapu Tomival és Veres Petivel voltunk négyen, és jókat röhögtünk a "meccsek" alatt. Természetesen délután 4 felé mentünk, mivel a hely este tele van, de még így is tiszta bagó szagúak lettünk.... yuck.
Ma Sarah jön az egyéves kisfiával, Robival látogatóba!

6 comments:

Anonymous said...

mi is pont ezt csináljuk...back 2 the roots...

Anonymous said...

Gábor,
Nem tudtok valami netoldalt, ahonnan magyar dicsizenéket tudok letölteni, sajna minden magyar cd-m elveszett, még a táborban, és hiányzik néha a magyar "szó".

Ildika (uszkai.ildiko@invitel.hu)

Kálmán and Julcsi said...

Sarah, mint Bruno flesege?

Kálmán and Julcsi said...

Ja es meg valami Ildinek: http://radio.golgota.hu/
Éjjel nappal mennek rajta az angol nyelvű dics.zenék, csak kell hozzá net. Asszem heti egy egész nap Magyar dicséretek mennek.

Wildbob said...

LOÁÁL!!!!

Anonymous said...

hol vagytok??????