Sunday, April 23, 2006

GEE & Emőke


A hétvégén különleges vendégek voltak - azért különleges, mert együtt így még nem jártak nálunk, sőt, Emőke még egyáltalán nem volt nálunk. Most a szűkszavú időszakomat élem... Lehet, hogy egyideig csak képek lesznek.

5 comments:

Kálmán and Julcsi said...

Awesome. Udv a boldog parnak! hehe...
Kalman

Anonymous said...

Hellotok Jermannék! Gondoltam hagyok nektek egy üzenetet, ha már itt vagyok.
Remélem, jól vagytok! Én elég jól vagyok. Isten eléggé megpróbálja a hitemet (úgy, mint még soha), de az Ő kegyelméből még mindig állok.

Itt vagyok Vajtán, pénteken megyek haza. Szombaton de. már megyek Sárbogárdra, úgyhogy a héten csak pénteken este tudnánk tkozni. Jövő héten szombaton az unokanővéremnek lesz az esküvője Seregélyesen, szóval jövő héten is csak a péntek este lenne jó.

Nekem is van blogom, de nekem a my space-n. Bár nem írok sok mindent bele. Nem tudom, azt te el tudod-e érni, Gábor, ha nincs saját my space-d. E-mailezni viszont biztosan tudsz. A címem: bakzol@hotmail.com. Neked mi is a címed? Elhagytam a papírt, amit adtál.

Na sziasztok! Isten áldjon titeket!

Zoli

Wildbob said...

Hahó!

Itt a cím: wildbobb@gmail.com

Most péntek nem jó, de sztem a jövő péntek OK!
kiváncsi vagyok, mik mennek mostanság, majd mesélj - persze szóban!

Anonymous said...

Gábor,

Csináltunk egy blogot, de sajnos nem tudunk rájönni, hogy hogyan kell a képeket feltölteni, már annyit játszottam vele, biztos nem olyan nehéz, csak valamit én bénázok el.

Ildika

Wildbob said...

Mozilla sokszor nem engedélyezi, úgyhogy amikor képet töltesz fel, csináld I.Explorerrel. Van az ikonok között az írásnál egy képfeltöltős - ott próbáld!