Monday, July 31, 2006

Balcsi akkor





Szóval, már le is írtam, milyen szuper időnk volt, és hogy mennyit horgásztunk. Johanna életében először volt a Balatonon, és mondhatni, hogy nagyon élvezte. Nagyokat pancsolt a vízben, és mindenki a csodájára járt - szárazon és vízen egyaránt. Nagyon hízelgő, de a végén azért már elég terhes volt ez. Nem lehetett nyugton pihenni, mert valaki biztosan odajött.
Aztán elfogyott a fürdős pelenka, úgyhogy sima pelusban úsztattuk (a végén meg már semmilyenben), aminek az lett az eredménye, hogy mikor kihoztuk, úgy nézett ki, mint egy VÍZIPÓK. megszívta magát iszonyúan a normál pelus.
A strandon sokat röpiztem is ismerősökkel, mindig a pálya mellett telepedtünk le a hűvösben - a fák alatt. Az egész balcsizás tömény pihenés, alvás, horgászás meg pancsolás volt, úgyhogy nem is nagyon beszélnék róla sokat, inkább berakok pár képet!
Jenő meg Vilike (sógorom meg unokatesója) voltak nálunk még fél napra - az is feledhetetlen volt. Fonyódra átvittem őket, onnan mentek haza Tapolcára hajóval, majd vonattal.
Nagyon kárpótolt minket ez az idei nyaralás a tavalyiért. Tavaly 1 hetet tudtunk lent tölteni, és azon végig esett az eső. Vagyis akkor semmit sem tudtunk csinálni. Így meg végig jól érezhettük magunkat!

2 comments:

LOR said...

Although I don't understand the language, the pictures describe them well enough --- lovely photos! :-)

Wildbob said...

thx!