Monday, July 31, 2006

Tapolca






Tapolcán egy hetet voltunk - illetve csak Évi és Johanna, mert én hazajöttem még ügyeket intézni - takarítani egy hiper-szuper takarítógéppel, ami 440 ezer forint (hö) és kölcsön kaptuk, na meg Tomival meccseket nézni, mert akkor még tartott a VB. Apu is megcsinálta nekem a gitártartókat, itt a kép róla! Azon a héten fel is raktuk, hogy mire Éviék hazaérnek, Johanna már ne tudja magára dönteni őket, megkímélve minket egy idegeskedési tényezőtől. Ugyanis egy gitárdőlés sem neki nem tesz jót, sem a gitároknak... így most messziről szemlélheti őket.
Na, de Tapolca. Sajnos, Johannának ez a kirándulás egybe esett valami csúnya vírusos fertőzéssel, ami ezekkel járt: láz, kiütés, mandulagyulladás, és kegyetlen hasmenés (a színét most ne firtassuk). Hogy jobban essen neki ez a hét, akkor jött ki a két felső metszőfoga is, most pedig már egy szemfoga bújt ki, úgyhogy összesen ÖT FOGA VAN. Darál velük rendesen. Majd rakok fel képet, ahogyan kezében a kifli, és csak szaggatja. Mindent szaggat a fogával, amit csak bír, és ha mi eszünk, ő is egyből enni akar, és AZT...
Az is jó volt Tapolcán, hogy a meleg időben, a hűvös, árnyékos házban jókat tudott aludni - persze, nem éjjel, mert akkor a foga gyötörte.
Johanna összebarátkozott a kutyuval is, Lady-vel, úgyhogy mindig nagyokat néz, ha mondjuk, hogy kutyus!- és már farok híján - a lábait kezdi el tempóztatni.

No comments: