Monday, March 13, 2006

hátról hasra

Na, a cím kb. elárul mindent. Tehát Johanna először fordult hátról hasra a hétgévén. Valami miatt viszont még mindig picit nyűgös, valószínűleg ez már tényleg a foga lesz. Vasárnap anyuék elvitték picit sétáltatni, meg játoszgatni vele, addig legalább Évi picit pihenthetett. Ráfér - szegény alig alszik mostanában, főleg hajnalban van sokat ébren, mert Johanna "szóval tartja" - gyakorlatilag szó szerint.

Ügyesen eszeget már minden félét, és szeret velünk játszani, rugdalózni - na ez utóbbi a kedvence. Keze-lába jár össze-vissza. és általában sokat nevet - főleg ha meglát engem! hehe

Hétvégén mentünk volna Debreceni Isti barátomékhoz Szigetszentmiklósra, viszont begyulladt egy faggyúmirigy a nyakamon, és úgy, ahogyan eddig még soha és mindkét nap be kellett mennem vele a kórházba. Kaptam rá kötést, aztán az Ált. sebészeten a doki nagyon rendes volt, szépen megkaparta a tetejét, és kitisztította. Még így is elég nagy a dudor, de már nem fáj. Tehát ezért nem tudtunk menni, pedig már nagyon készültünk. De nemsokára bepótoljuk!

1 comment:

Anonymous said...

gratula johannának, nagyon ügyes! nagyon hiányoztok!