Sunday, November 13, 2005

2005. 11. 13. vasárnap

Hétvégén itt volt nálunk Pintér Eszter is, Évi egyik legjobb barátnője. Szegény, elég jól kifogta a nyűgös napokat, gyakorlatilag elmondhatjuk, hogy Johanna SOHA még ennyire nyűgös, sírós nem volt. Úgyhogy, ha legközelebb jön, sokkal rosszabbra már nem számíthat, és így is le a kalappal, hogyan tűrte a gyűrődést - főleg az ékszakázást... Az utóbbi 2 hétben összesen egyébként a szüleimmel együtt 18 ember fordult meg nálunk! A legjobb az, hogy Johanna eléggé társasági ember, és mindenki jelenlétének örül, mindenkivel simán elkacarászik, beszélget. Remélem, ez a jövőben is így lesz.

Ma apával elmentünk Sz. Gyusziékhoz Budafokra - az autóért. CONGRATS, nagyon szépen megcsinálta a kuplungot - ami meg még durvább, hogy az egyik csavar úgy be volt rohadva a réginél, hogy pusztán azzal az eggyel 3 órát küzdött. Viszont most minden kúúl. Még egy olajcsere, egy kis motormosás nyáron, meg kipufogócsere tavasszal, és teljesen rendben lesz.

Holnap megyek először dolgozni az izomszakadásom után... sokkal jobban tudom már terhelni, úgyhogy éppen itt is az ideje, hogy menjek. Vagy mi.

No comments: