Tuesday, November 22, 2005

2005. 11. 22. CSAK NEHEZEBB LETT

Ezen a napon lőtték le J.F.Kennedy elnököt 42 évvel ezelőtt. Ezen kívül kapásból 3-4 ember jut eszembe még, akiknek ma van a szülinapja. Isten éltessen Ilus, meg Pauk.Viki!!! pl.

A címben arra utaltam, hogy azért lett nehezebb elviselni Pali hirtelen halálát, mert a boncolásból megtudhattuk, infarktus végzett vele. Eddig azt hittük, hogy embolia, aminél biztosan nem segíthettünk volna - de itt talán még lehetett volna segíteni! Keserűség és iszonyatosan nagy szomorúság fojtogat most mindenkit, aki ott volt, és úgy érzi, segíthetett volna. HA velünk van akkor a tanáriban, 2 perc alatt ott a mentő, amikor rosszul van, és talán ma is velünk lenne.

Ezek mind hiábavaló gondolatok már. Nem tudni, hogyan tovább.

4 comments:

Anonymous said...

gabi, bizony van olyan infarktus, ami rosszabb még az emboliánál is, sőt, egy embolus is okozhat infarktust, tudod, van közös halmaz...szóval ezért ne érezd rosszul magad. az átlaginfarktus lábon is elhordható, de egy ekkora horderejűn nemigen lehet segíteni.

Wildbob said...

köszi a nyugtatást, Lili, ez most kicsit tényleg nyugtató. Egy kolléganőmnek is mondták dokik, hogy a felvételen itt-itt-itt-itt infarktusok voltak. szép. De akkor ez brutális volt gondolom, ha így jött (és ment.) mi pontosan amúgy az infarktus definíciója? pussz

Anonymous said...

szia, lili elaludt, azt írom, amit én tudok. majd lili holnap kijavítja.
a szívinfarktus oxigénhiány miatt bekövetkezett szívizom-elhalás.

Wildbob said...

köszi!!! ki fogsz te művelődni minden jó kis orvosi dologból Lili mellett. (ha eddig már nem vagy guru)